Kuinka kauan jääkiekkopeli on? (NHL, korkeakoulu ja vapaa-aika) – Jääkiekko vastattu

Kun aiot katsella jääkiekkopeliä, kuinka paljon aikaa siellä odotetaan olevan? Kuten kaikilla urheilulajeilla, se kestää kauemmin reaaliajassa kuin heidän virallinen minuuttimääränsä.

Kuinka kauan jääkiekko on? Jääkiekkopelissä on yhteensä 60 minuuttia peliaikaa säätelyssä. Reaaliajassa tämä soittoaika on 2,5 – 3 tuntia, kun sisällytät kaikki pysähdykset, välit ja mahdolliset ylityöt.

Upota Getty Images -sovelluksesta

Katsotaanpa, kuinka kauan jääkiekkopelien pelaaminen ammatti-, korkeakoulu- ja virkistystasolla todella kestää.

Kuinka kauan NHL-jääkiekko on reaaliajassa?

NHL-ottelu – ja tämä pätee muihin ammattiliittoihin, kuten AHL-, ECHL- ja Euroopan liigoihin – on 60 minuutin peliaika sääntelyssä.

Tämä on jaettu kolmeen 20 minuutin jaksoon. Jos ottelu on tasan sääntelyn lopussa, joukkueet pelaavat vielä 5 minuuttia jatkoaikaa, ja jos he ovat edelleen tasan, sitä seuraa ampuminen. (ylityöt -sivulinkki)

Reaaliajassa koko tämä peli ei vie vain 60 minuuttia, vaan sen sijaan 2,5 – 3 tuntia.

On monia asioita, jotka lisäävät pelin aika, kuten sääntöjen rikkomuksista johtuvat pelin keskeytykset, TV: n sallitut aikakatkaisut (kun mainoksia näytetään ja niitä on kaksi jaksoa kohden) ja keskeytykset. Lisäksi joskus peli sidotaan sääntelyn lopussa ja jatkoaika ylityön muodossa ja ampuminen lisätään.

Tämä kaikki merkitsee peliä, joka päättyy 2,5–3 tuntia sen aloittamisen jälkeen.

Katsotaanpa joitain näistä pelin näkökohdista, jotka lisäävät jääkiekon todelliseen peliaikaan.

Kuinka kauan jaksojen väliset välit ovat?

NHL-tauko on 17 minuuttia pitkä. Tämä tapahtuu kahdesti tavallisen pelin aikana. Kerran 1. ja 2. jakson ja toisen kerran 2. ja 3. jakson välillä.

Tällä kertaa jäätä puhdistetaan ja korjataan samoin kuin mitä tahansa talon viihdettä.

Pudotuspeleissä jatkoajat ovat 20 minuuttia toisin kuin tavallinen kausi, jossa ylityöt ovat vain 5 minuuttia. Siksi pudotuspeleissä 3. ja 1. jatkoajan välinen aika on täydellinen. Tämä väli on kuitenkin vain 15 minuuttia pitkä.

Ylimääräiset 2 minuuttia säännöllisten taukojen aikana on yleensä suunniteltu auttamaan talon viihdettä jaksojen välillä.

Kuinka kauan sääntelyn ja ylityön välillä?

Kun runkosarja päättyy tasapeliin ja menee ylityöhön runkosarjassa, keskeytystä ei ole. Peli jatkuu kahden minuutin aikakatkaisun jälkeen, ja jatkoajat 3: 3-3: lle alkavat.

Upota Getty Images -sovelluksesta jos se on edelleen sidottu jatkoajan lopussa. Peli jatkuu vain 20 minuutin jaksoilla, kunnes joku lopulta tekee maalin.

Suurin osa NHL: n jatko-otteluista päättyy sääntelyyn, mutta ylityön pudotuspelit voivat helposti siirtyä 4-5 tunnin rajaan reaaliajassa, jos lisäaikoja lisätään.

Kuinka kauan yliopiston jääkiekkopelit ovat?

Kanadan yliopistopelit tai suuret juniorikiekkopelit ovat suunnilleen yhtä pitkiä kuin NHL-pelit 2,5 tunnissa. Heillä on taipumus olla lyhyemmässä päässä, koska televisiosta tai talon sisäisestä näkökulmasta peliin ei mene niin paljon tuotantoa kuin ammattiliigat.

Kuinka kauan virkistys- tai lasten jääkiekko on?

Harrastustasolla – tämä pätee lapsille, jotka pelaavat peliä tai aikuisten liigoja – 60 minuuttia jääkiekkoa pelataan ajon aikana.

Ajonaika tarkoittaa, että ne eivät pysäytä kelloa vihellettäessä. Kello käy koko ajan, kunnes se pysähtyy jakson lopussa. Tämä tarkoittaa, että pelin ottaminen kestää tosiasiallisesti 60 minuuttia ja lisää muutama minuutti, jotta jaksot ja lämmittelyt pysähtyvät nopeasti.

Virkistyspeli kestää yleensä noin tunnin ja 15 minuuttia lämmittelyn alusta siihen saakka, kun joukkueet jättävät jäätä pelin lopussa.

Haluan kertoa teille, kaikki pelaajat yrittävät saada pelin alkamaan nopeasti uudelleen, kun jäällä on pysähdys. Kukaan ei halua, että arvokas aika kuluu pois, kun et pelaa ja odota kiekon pudotusta.

Joillakin liigoilla on keskeytysaika pelin viimeisinä minuutteina, joten johtava joukkue ei voi tuhlata aikaa aiheuttaen paljon pysähdyksiä.

Ylemmän tason pienissä jääkiekkoliigoissa peleillä on pysähtymisaika, ja jään puhdistaminen tapahtuu 2. ja 3. jakson välillä. Näiden pelien pelaaminen kestää yleensä noin 2 tuntia.Näihin peleihin osallistuisivat erittäin ammattitaitoiset 15-18-vuotiaat, joilla on mahdollisuus saada valintansa yliopistoon tai juniorijääkiekkoliigaan.