Vis innsats – hesteveddeløp

Forstå innsatser for hesteveddeløp

Et showinnsats er en av de enkleste innsatsene du kan gjøre på hest racing: bare velg en hest for å fullføre 1., 2. eller 3. plassering i et gitt løp.
Hvis hesten din løper første eller andre eller tredje: vinner du Show Bet. Hvis hesten din fullfører det som kalles «utenfor brettet» (ikke blant de tre beste): du vinner ikke.

Hva er det minste innsatsbeløpet for et Show-innsats?

Minimumsinnsatsen for et Show-innsats er $ 2. Noen spor har eksperimentert med et alternativ på $ 1 eller til og med $ 50, men det har ennå ikke blitt populært.
Spill gjort på nettet på en hest «for å vise» har samme minimum som spill på en hest «til seier ”på banen.

Hvor mye kan jeg vinne på et show-innsats

Gevinsten på show-innsatsen er ubegrenset og basert på oddsen når portene åpner, og signaliserer starten på løpet. Utbetalinger beregnes ved det totale bassenget minus banens takeaway (i utgangspunktet provisjon), deretter delt på alle de vinnende billettene. På Belmont Stakes i 2014 kom Tonalist, Commissioner og Medal Count på henholdsvis 1., 2. og 3. plass. Et show-spill som ble plassert på noen av de tre hestene, ga et utbytte til det bedre. Hadde det bedre plassert et minimum $ 2-innsats …