Vis væddemål – hestevæddeløb

Forståelse af hestevæddeløbssatsninger

Et showindsats er et af de nemmeste væddemål, du kan spille på hest væddeløb: Vælg bare en hest for at slutte i 1., 2. eller 3. position i et givet løb.
Hvis din hest løber første eller anden eller tredje: vinder du din Show Bet. Hvis din hest afslutter det, der kaldes “off the board” (ikke i top tre): vinder du ikke.

Hvad er det mindste indsatsbeløb for et Show-bet?

Minimumsindsatsen for et Show-bet er $ 2. Nogle numre har eksperimenteret med en valgmulighed på $ 1 eller endda $ .50, men det er endnu ikke blevet populært.
Væddemål lavet online på en hest “for at vise” har det samme minimum som væddemål på en hest “til vinde “på sporet.

Hvor meget kan jeg vinde på et show-bet

Gevinst på show-væddemål er ubegrænset og baseret på oddsene, når portene åbner, hvilket signalerer starten på løbet. Udbetalinger beregnes ved den samlede pulje minus sporets takeaway (grundlæggende provision), derefter opdelt på alle de vindende billetter. Ved Belmont Stakes 2014 kom Tonalist, Commissioner og Medal Count på henholdsvis 1., 2. og 3. plads. Et show-væddemål, der blev placeret på nogen af disse 3 heste, gav et godt udbytte til det bedre. Hvis det bedre placerede et minimum $ 2-indsats …

• ville et væddemål på Tonalist have givet en udbetaling på $ 7,00 (en omtrentlig udbetaling på 3,5-1),
  • et væddemål på Commissioner ville have gav en udbetaling på $ 13,20 (en omtrentlig udbetaling på 6,5-1)
  • et væddemål på medaljeantal ville have givet en udbetaling på $ 13,20 (en omtrentlig udbetaling på 6,5-1)