St. Jude Rock n Roll Nashville Marathon & 1/2 Marathon (Dansk)

Lørdag den 24. april 2021 • Nashville, TN • Banekort

Løbere starter deres løb foran Nashvilles historiske Ryman Auditorium, “Mother Church of Country Music”, ved St. Jude Country Music Marathon, Half Marathon & 5K, der så mere end 20.000 løbere, vandrere og kørestolsførere krydse målstregen i alle løb kombineret sidste år, inklusive mere end 18.000 i halvmaraton alene.

Løbet – som var første løb i 2000, tilføjede halvmaratonafstanden i 2002 og blev en del af Rock n Roll Marathon-serien for nogle få år siden – følger et punkt-til-punkt kursus, der starter med en gradvis op ad bakke de første par miles, der udfolder sig gennem centrum af Nashville og derefter kører sydpå og passerer Vanderbilt Universitets campus.

Derfra udfolder det sig langs en kuperet og undertiden udfordrende rute med masser af bølgende bakker gennem både hele og halvmaratonløbet og ender på den anden side af Cumberland-floden, der skærer gennem byen på grund af Nashville Stadium og LP Field, hjemmebanen til NFLs Tennessee Titans. / p>

Langs de 13,1 miles af halvmaratonruten vil deltagerne støde på meget af det, der gør byen til en destination for countrymusikelskere rundt om i verden – i de senere år har den første mil af løbet langs Broadway vist live musik hele milens længde.

De næste par miles – som går ind i boligområder syd for centrum – har den længste op ad bakke fra halvmaraton, en gradvis stigning, der topper i Belmont-kvarteret omkring mile 4. Det efterfølges af en downhill strækning over de næste par miles og derefter en lige gradvis downhill nedstigning i anden halvdel af hte race.

Resten af løbet vil også have live musik og underholdning, tak til hvad arrangørerne siger wi Der vil være hundreder af cheerleadere fra områdets gymnasier, der er stationeret langs ruten, samt snesevis af bands, der sprænger al slags musik ud for løberne – inklusive country, rock, blues, jazz og mere – når de passerer en af mere end to dusin etaper langs banen.

De sidste par miles fører løbere forbi Tennessee State Capitol-bygningen og Bicentennial State Park, før de kører over broen ved Woodland Street til målstregen på LP Field.

Løbere (og vandrere og kørestolsførere) vil have en 4-timers kursusfrist for halvmaraton og en 6-timers tidsfrist for hele maraton.

Skudbriller og en efterbehandlingsmedalje fra St. Jude Country Music Marathon 2012 & Halvmaraton, blot nogle få af løbets godbidder, der er uddelt. (Foto af slgckgc / flickr)

Race Weather & Klima

Slettet: Beliggende nær centrum af den nordlige del af staten langs bredden af Tennessees strækning af Cumberland-floden oplever byen Nashville typisk mildt til moderat køligt vejr om foråret med lejlighedsvise byger i april, hvilket har bragt rekordtemperaturer her ned til 23 ° F (i 2007 ) og så højt som 91 ° F (i 1989).

Slettet: På løbsdagen (24. april) er den gennemsnitlige lave 51 ° F og den gennemsnitlige høje er 73 ° F.